عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد
سرخط خبرها

وزیر کشور: امروز ایران در مذاکرات دست برتر را دارد| بسیاری از اقدامات دشمنان توسط نیرو‌های امنیتی خنثی شد

  • کد خبر: ۱۱۸۸۶۵
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
وزیر کشور: امروز ایران در مذاکرات دست برتر را دارد| بسیاری از اقدامات دشمنان توسط نیرو‌های امنیتی خنثی شد
وزیر کشور گفت: دشمن تلاش می‌کند در داخل کشور فعالیت‌هایی انجام دهد که خوشبختانه با تلاش نیرو‌های امنیتی، خیلی از این اقدامات خنثی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در بیست و پنجمین گردهمایی ائمه جمعه کشور به شرایط پیچیده جهانی و روند تحولات جهان اشاره کرد و گفت: این تحولات آثار خود را در حوزه فرهنگ و عرصه‌های دیگر نشان می‌دهد، امروز دشمنان تلاش می‌کنند نفوذ خود را با سرپل‌های جدید در این حوزه بر ما تحمیل کنند.

وی با بیان اینکه دشمن در حوزه‌های مختلف شکست خورده است، افزود: دشمن جنگ همه جانبه‌ای را علیه ما به راه انداخته است که این جنگ ابعاد مختلف دارد؛ بعد امنیتی آن براساس ترور، تخریب و سوارشدن بر موج نارضایتی‌ها است. دشمن تلاش می‌کند از این طریق در داخل کشور فعالیت‌هایی را انجام دهد که خوشبختانه با تلاش نیرو‌های امنیتی، خیلی از این اقدامات خنثی شد؛ اما با استفاده از ابزار رسانه همچنان سعی می‌کنند در برخی موارد خود را موفق نشان دهند.

وحیدی مشکلات بوجود آمده در حوزه نارضایتی‌های اجتماعی را به خاطر زمینه‌ها و بستر‌های موجود در کشور عنوان کرد و ادامه داد: امروز دشمن در کنار جنگ امنیتی یک جنگ فرهنگی بزرگ را به راه انداخته است که این جنگ هم در مبانی فکری و هم در نوع نگرش و هم در نوع بینش و کنش است؛ از این رو دشمن در حوزه فرهنگی تلاش کرده در هر سه بعد، اقدامات گسترده‌ای با کمک انواع روش‌ها انجام دهد.

وی یکی از محور‌های مهم جنگ فرهنگی را تغییر نوع نگرش درباره مسائل فرهنگی دانست و تصریح کرد: برای مثال در موضوع عفاف و حجاب، نگاه انسان‌گرایانه را به نگاه کالبدگرایانه و جسدگرایانه تغییر داده‌اند؛ این در حالی است که ما در جمهوری اسلامی منادی تعالی انسان هستیم و نباید جایگاه انسان را به کالبد جسمانی محض تقلیل دهیم.

وزیر کشور جنگ دیگر دشمن علیه جمهوری اسلامی را در حوزه حقوقی عنوان کرد و افزود: دشمن تلاش دارد تا علیه ما با بهره‌گیری از ابعاد متنوعی که در اختیار دارد، جنگ همه جانبه‌ای را انجام دهد؛ به گونه‌ای که در حوزه حقوقی در قضیه اخیر حمید نوری را بدون هیچ دلیل و استناد حقوقی و تنها با ادعای منافقان، محاکمه کرد.

وحیدی جنگ رسانه‌ای علیه نظام جمهوری اسلامی را از دیگر ابزار جنگی دشمن برشمرد و گفت: فضای مجازی موثرترین ابزاری است که دشمن در اختیار گرفته تا از این طریق خانواده‌ها و افکار عمومی را مورد هجمه قرار دهد و فضای مجازی بالاترین کارکرد تخریبی را دارد و دشمن تلاش می‌کند از این طریق همه مرز‌ها را بشکند.

وی جنگ اقتصادی را از دیگر ابزار‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: امروز دشمن، جنگ اقتصادی را در قالب تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته است. متاسفانه در دولت قبل در این خصوص موضع‌گیری خوبی علیه دشمنان گرفته نشد؛ اما اکنون با توجه به تبعیت از دستورات رهبر معظم انقلاب، سخنگوی کاخ سفید پشت تریبون رسماً اعلام می‌کند که ما شکست مفتضحانه‌ای خورده‌ایم. این در حالی است که تحریم‌ها علیه ایران، اگر بر هر کشوری اعمال می‌شد، آن کشور از هم می‌پاشید؛ اما امروز ما در برابر مشکلات ایستاده‌ایم و به کشوری مانند روسیه برای مقابله با تحریم‌ها آموزش می‌دهیم.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله نفوذ دشمن اشاره کرد و گفت: نفوذ دو بخش داشت، بخشی برای اختلال در تصمیمات مسئولان و مدیران و بخشی در حوزه سیاسی بود. گاهی برخی مسئولان حرف‌هایی می‌زدند که با هیچ منطقی سازگار نبود؛ این حرف‌ها ناشی از آسیب‌هایی بود که در مسیر جنگ اطلاعاتی متحمل شده بودیم.

وحیدی به حضور باشکوه مردم در انتخابات اشاره کرد و افزود: در فضای بسیار سنگین و غبارآلود قبل از انتخابات، ملت ما چنان رشادتی از خود نشان داد و انتخابی کرد که این انتخاب بر اساس فهم عمیق مردم ما بود که توانستند خوب را از بد تشخیص دهند. این انتخاب باعث تغییر فرم خیلی چیز‌ها شد؛ در حوزه سیاسی و مذاکرات که دشمن به صورت کامل دست برتر را داشت، و برخی می‌گفتند به هر قیمت شده قبل از تحویل دولت، توافق را با هر شرایطی انجام دهید. آن فضا عوض شده و امروز جمهوری اسلامی در این مذاکرات دست برتر را دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتصابات صورت گرفته در استانداری‌ها و فرمانداری‌ها اشاره و اظهار کرد: انقلابی بودن و توانمند بودن شرط اصلی ما است. حتماً باید از کاری که بر عهده‌شان گذاشته شده است، برآیند؛ اگر در این زمینه موفق نباشند به قطع به مردم خیانت کرده‌اند. تکلیف شرعی ما این است، کسی را مسئول انتخاب کنیم که بتواند مشکل مردم را برطرف کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->